Képzavar

Három akasztás Bajnainak

Ami ellen nem tiltakozott sem a Fidesz, sem a KDNP, sem a CÖF.
 
 

Képzavar

Három akasztás Bajnainak

Ami ellen nem tiltakozott sem a Fidesz, sem a KDNP, sem a CÖF.
 
 
 
 
 

Képzavar

Három akasztás Bajnainak

Ami ellen nem tiltakozott sem a Fidesz, sem a KDNP, sem a CÖF.

Mióta ledöntötték az Orbán Viktor fejű Sztálin-szobrot Budapesten a Szolidaritás sokat vitatott születésnapi buliján, nincs olyan nap, hogy ne emlegetné az esetet a kormánypárti állami és kereskedelmi média. Szoborlincselésről(?), vérszomjas csürhe tombolásáról beszélnek, újra és újra felerősítik a kormánypártok felháborodott tiltakozását, szervezik a közönséget a CÖF újabb békemenetéhez, ami a durva és közönség bajnaisták ellenében akarja megvédeni Orbán Viktor miniszterelnök-pártelnököt.

Ha már Bajnait emlegetik a szolidaritásos szobrozás okán, most megmutatunk három akasztást, amit Bajnai Gordonnak szántak a köteles emberek, s amely aktusok ellenében nem emelt szót, nem tiltakozott ellene sem a Fidesz, sem a KDNP, sem a CÖF.

Már miniszterelnöksége idején akasztgatták. Például a Parlamentnél.

Szegeden is felállítottak egy szimbolikus akasztófát Bajnai Gordon márciusi látogatása alkalmából. Felirata: „GAZEMBEREK LOGNIFOGTOK !!”.

Idén áprilisban bitófával várták Bajnait Somogyban is. A fotó Kaposváron készült.

És a sor még folytatható hosszan.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a vagy.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 
  • 1Croatius2013október09.16:29ÚjVálasz

    Nem kellett volna szoborépítésre pazarolni az időt! Egyszerűen le kellett volna vetíteni Elena és Nicolae Ceausescu kivégzésének filmfelvételét azzal a jelszóval, hogy emlékezzenek.

     
  • 2augustus2013október14.12:06ÚjVálasz

    "Dicsőséges nagyurak, hát hol vagytok?"Mit várunk attól a Fidesztől, amely --egy pesti legenda szerint--talán még arra is képes volt, hogy 2006 őszén a csőcselékkel /Hír Tv: forradalmárok/ szövetkezve szétveresse a pesti utcát,s a parlament előtt tüzelte naponta az embereket?

     

Hozzászólás

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.