szerk.

Kósa Lajos a füvön parkol

A debreceni polgármester Mercedese a Nagyerdő szélén, tilosban.
 
 

szerk.

Kósa Lajos a füvön parkol

A debreceni polgármester Mercedese a Nagyerdő szélén, tilosban.
 
 
 
 
 

szerk.

Kósa Lajos a füvön parkol

A debreceni polgármester Mercedese a Nagyerdő szélén, tilosban.

Kósa Lajos biztosan tudja, hogy a Nagyerdő szélén, a volt csónakázótó helye alatt létesült egy mélygarázs, hiszen ő adta ezt a hálás népnek. Ez a földalatti parkoló azért (is) létesült, hogy az autósok ne a füvön állítsák le járművüket. Meglehet, Kósa Lajos polgármester azért nem a közeli mélygarázsban parkolt, hanem az egyetemi villamosmegállóval átellenben a gyepen, tilosban, mert túl nagy az autója, nem fér be a föld alá. Persze ez sem indokolja azt, amiről egyik olvasónk készített fényképet és küldött el szerkesztőségünknek.

Kísérőlevelében azt firtatja olvasónk, hol vannak ilyenkor a közterület-felügyelők, az egyszerű debreceni polgárok szorgos bírságolói, s éppen merre kószálhattak a fürge lopóautók, hogy a vezető politikusok furcsa módon soha nem válnak áldozataikká.

Félelmei okán magát megnevezni nem akaró olvasónk azt is kérdezi, hogy a fényképe nyilvánosságra kerülése után Kósa Lajos befizeti-e önként a bírságokat a tilosban parkolásért és a természet rongálásáért.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a vagy.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 
 • 1augustus2014szeptember21.13:41ÚjVálasz

  Kiskirályok, és a hűbéresek világában, csak a csórót merik büntetni a "szervek".Mert érvényesül, az a lázári elv: mindenki annyit ér, amennyije van.

   
 • 2meheszborz2014szeptember21.15:16ÚjVálasz

  A köztereseknél van egy központilag kiadott rendszámlista, ami a csókosok , és hozzátartozóik autóit tartalmazza. De ha a szerv valamiért mégis bizonytalan, mobilozik, és megnyugodva bírságol, ha még a központja se ismeri a rendszámot.(Ilyen mobilhívásnak többször fültanúja voltam a belvárosban.)

   
 • 3urszula2014szeptember21.23:10ÚjVálasz

  Valaki szólhatná neki, hogy Pallagi út merre van :)

   
 • 4Logogrif2014szeptember22.07:00ÚjVálasz

  Őkelme anno még köszönni is tudott néha a Kadosa utcán, de csak választás előtt!- Ma már sok mindent el tud képzelni magáról.-Kecóka haverja mondta a Bika előtt a tévéseknek:" ez Lajos sok mindent mondott már, sok mindent el tud képzelni..." - s lám bejött Neki: rászorulnak!!!

   
 • 5dakota2014szeptember22.07:05ÚjVálasz

  Parkolt ő már a Nagytemplom előtti lépcsőn is, a mangalica-feszten, amikor nem akart sokat mászkálni az ajándékokért. Röf-röf.


  http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/6787_igy_pakoljak_kosa_lajos_kocsijat

   
 • 6szabobela2014szeptember22.11:03ÚjVálasz

  Bocsánatot kért már Lajos, befizette már önként a büntetését? Itt lenne az ideje egy állampolgári engedetlenségi mozgalomnak ebben a Lusta Debrecenben.

   
 • 7uborkaszezon2014szeptember22.19:47ÚjVálasz

  Szó sincs tilosban parkolásról, ez egy környezetkímélő autó!

   
 • 8karibu2014szeptember22.20:37ÚjVálasz

  A napokban egy zöldben parkoló autó látványa (nem "gyepsávon" az út mellett, hanem a Liget téren, ami eléggé park)sarkallt arra, hogy felhívjam a közterület-felügyeletet. A hölgy tájékoztatott, hogy legfeljebb arra küldhet egy kollégát, aki hagy egy cetlit a szélvédőn, hogy ejnye-bejnye. Hiába tilos, nem tudják szankcionálni. Most ez milyen már!

   
 • 9augustus2014szeptember22.22:00ÚjVálasz

  Kedves "szabobela"! Így igaz, de a keserű valóság az lesz, hogy október 12-én a Kósa utód, több mint 50 százalékkal fog nyerni, s minden egyéni választókerületben is csak a Fidesz jelöltjei mnyernek. Talán, a vagy.hu egyszer,majd az ökormányzati választások után foglalkozhatna azzal, hogy hogyan lett jobboldali város Debrecen?

   
 • 10szabobela2014szeptember23.13:59ÚjVálasz

  A minimális önbecsülés is elfogyott a debreceniekből, ha megint nagy többséggel a fideszesekre szavaznak, akik 16 éve lopják a város vagyonát.

   

Hozzászólás

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.