Gyermeknap Halász Judittal

Neve fogalom.
 
 

Gyermeknap Halász Judittal

Neve fogalom.
 
 
 
 
 

Gyermeknap Halász Judittal

Neve fogalom.

Anyáskodott és most már nagymamáskodik nem egy, de legalább két, sőt akár három generáció mellett - koncertjeivel, lemezeivel, tévés szerepeivel. És nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek szórakoztatásában is legalább ennyire sikeres.

Tévében, filmben, színpadon, versek megzenésítésével. Május 26-án, vasárnap gyereknap alkalmából ad koncertet a Kölcsey Központban, kétszer is: 11 és 15 órától.

A belépőjegyek: 1400, 1800 forint. A jegyeket ne dobják el, mert még aznap a debreceni állatkertben kedvezmény jogosít (így lesz 700 forintos a jegy), és a vidámparkba való belépés ingyenes. A Zsuzsi Erdei Vasúton is olcsóbban utazhatnak a jegyüket felmutatók a következő hétvégén (felnőtt retúr: 800 forint, gyermek: 400 forint). Ezt hívják spanyolviasznak?

A koncertet 9-19 óra között ingyenes kísérőprogramok övezik: kézműves foglalkozás, arcfestés, játszóház, akadálypálya, teaház, sütikóstoló, logikai sarok, valamint mini színház és mini koncert a körfolyosón. Az idén 40. születésnapját ünneplő Hortobágyi Nemzeti Park ugyancsak tiszteletét teszi. 16 és 19 óra között pedig a Baltazár Dezső téren táncosok lejtenek.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a vagy.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.