Képzavar

Pálinkás pénteket kívánunk

Kérdő Zsuzsával, aki a debreceni Fidelitástól egészen Orbán Viktorig jutott.
 
 

Képzavar

Pálinkás pénteket kívánunk

Kérdő Zsuzsával, aki a debreceni Fidelitástól egészen Orbán Viktorig jutott.
 
 
 
 
 

Képzavar

Pálinkás pénteket kívánunk

Kérdő Zsuzsával, aki a debreceni Fidelitástól egészen Orbán Viktorig jutott.

Jantyik Zsolt után újabb politikusról van fotónk. Fogyasztás közben. A kép nem magánarchívumból származik, hanem hivatalos honlapon található, hivatalos eseményen készült. Szeretnénk felhívni a figyelmet Kérdő Zsuzsa kéztartására, különösen a könyék helyzetére. Profi!

Egészségünkre!

Kérdő Zsuzsa az alábbi szavakkal mutatkozott be alelnökjelöltként a 2011-es tisztújításra készülve a Fidelitas honlapján:

1984. szeptember 14-én születtem, Debrecenben. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán végzem. Kilenc éve 2002-ben léptem be a Fidelitasba, 2003-ban Fidesz tag lettem. 2004-ben a Fidelitas debreceni alelnökeként, 2005-től pedig a helyi csoport elnökeként tevékenykedtem. 2007-től vagyok tagja a Fidelitas Országos Elnökségének. 2009-ben a Hajdú-Bihar megyei Választmány elnökének választottak. 2006-2010. között dr. Pósán László, debreceni országgyűlési képviselő politikai munkatársaként dolgoztam. 2007-2010. között Debrecen 4. számú körzetének önkormányzati képviselőjeként vettem részt a közéletben. Bizottsági munka: oktatási bizottság, szociális bizottság, etikai bizottság. Jelenleg a Miniszterelnökségen dolgozom, a Miniszterelnöki Szervezési Stáb helyettes-vezetőjeként.

Megválasztották.

(Az idézetet „karakterhűen” közöljük. – A szerk.)

 

Gyorsan szeretnél értesülni a vagy.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 
 • 1akovacs2012május19.07:20ÚjVálasz

  Hinnye de szép piros szeme van ennek a menyecskének!

   
 • 2savanyujoska2012május19.15:20ÚjVálasz

  Ki a páljinkát kedvelli,meg oszt bírja is,a rossz embör nem löhet.Ennek a bűvérű setít kancának meg ugyan betyárosan mellye alá nyúlt Nagytiszteletű Főbíránk annak idejibe:)
  https://www.google.hu/search?q=kérdő+zsuzsa&hl=hu&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=RJy3T7OULoHptQan3onSBw&sqi=2&ved=0CFkQsAQ&biw=128

   
 • 3kt-ka2012május19.15:26ÚjVálasz
  Idézet: akovacs
  Hinnye de szép piros szeme van ennek a menyecskének!
  ...

  Na ja, majd a fotós "hozzánemértésére", fogják, hogy be van "szívva, fújva, lőve, nyalva", mint ide Lacháza... :-D

   
 • 4dakota2012május22.11:15ÚjVálasz

  A Valaki egyébként nem más, mint Papp Viktor, a 2-es számú választókörzet fideszes önkormányzati képviselője. 1985-ös születésű, és hobbija a fallabda, bóling, gokart. Meg a pálinka.

   

Hozzászólás

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.