Tombol a street-art Debrecenben

Rég volt ennyi vicces és kreatív utcai alkotás Cívishonban.
 
 

Tombol a street-art Debrecenben

Rég volt ennyi vicces és kreatív utcai alkotás Cívishonban.
 
 
 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a vagy.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 
 • 1cuncimokus2017október28.14:18ÚjVálasz

  Kedves vagy.hu Sajnálom hogy elfogyott a kezdeti lendület, vagy elapadt a hátszél, VAGY kituggya.. Ha bezárt a bolt, és nincs tovább, akkor legalább emelt fővel kéne búcsúzni... Szépen össze sepregetni, elpakolni, oszt bezárni.. Már csak azért is, mert a sok cikketek és kritikátok után.. ez így kicsit kritikán aluli így!

   
 • 2kornel2017október30.22:37ÚjVálasz

  Nem kell aggódni, nem zárt be a bolt. Eszünk ágában sincs elpakolni és bezárni, majd lesz tartalom - türelem, most szünet van. Köszönjük a lehetőséget.

   
 • 3cuncimokus2017november02.14:24ÚjVálasz

  Jobb és még a rosszabb helyeken is kiirják hogy ebéd szünet, vagy hogy rögtön jövünk ( a reklám után). De mint látható, nem lett közfelháborodás... és tüntetés sem lesz..

   
 • 4augustus2017november08.23:20ÚjVálasz

  Sajnálom, hogy a vagy.hu elcsendesedett. Pedig ráférne Debrecenre és a megyére egy olyan portál, amely tükröt tartana a hatalom helybéli urai elé. A Fidesz helyi hírharsonái csak az élet habos oldalát mutatják, talán még a kerítés is kolbászból van a cívis városban. És van is, aki elhiszi, elnézve a hétfői szigorúan titkos Rogán fórumon készült képeket. Egyébként megérne egy kis szösszenetet, hogyan vesztette el szüzességét az ügy oltárán a város -legalábbis erről csiripelnek a verebek--magát kereszténynek mondó polgármestere.

   
 • 5meheszborz2017november26.14:20ÚjVálasz
  Idézet: kornel
  Nem kell aggódni, nem zárt be a bolt. Eszünk ágában sincs elpakolni és bezárni, majd lesz tartalom - türelem, most szünet van. Köszönjük a lehetőséget.
  ...

  Innen úgy tűnik, hogy bezárt.Egy internetes portál vagy működik, vagy nem.Szünet???? Az iskolában van ilyen két óra között.

   
 • 6meheszborz2017december04.07:14ÚjVálasz

  http://medianaplo.blog.hu/2017/12/03/medianaplo_vannak-e_meg_fuggetlen_ujsagok?utm_medium=noti-dropdown&utm_campaign=fejlec&utm_source=fejlec_indamail

  Egy futó említés...

   
 • 7kornel2017december10.20:25ÚjVálasz

  Köszönjük a linket :)

   

Hozzászólás

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.