Lezárták az Árpád tér Nyíl utca felőli menekülőútját

Autóval nem lehet többé megkerülni az Árpád téri templomot hátulról.
 
 

Lezárták az Árpád tér Nyíl utca felőli menekülőútját

Autóval nem lehet többé megkerülni az Árpád téri templomot hátulról.
 
 
 
 
 

Lezárták az Árpád tér Nyíl utca felőli menekülőútját

Autóval nem lehet többé megkerülni az Árpád téri templomot hátulról.

Eddig volt egy kis menekülőút az Árpád téren a Homok és Nyíl utcák között, melyet használhattak az autósok ha nagyon feltorlódott a Kassain a jobbra kanyarodó kocsisor.

Ezt a napokban, a nagy debreceni forgalomgyorsításnak nevezett össznépi szívatás keretében megszüntette a mi drága fideszes önkormányzatunk!

Itt többet nem ügyeskedsz autóskám!

Érdekes módon sem a város honlapján, sem az önkormányzati pénzekkel alaposan kitömött örömhírportálon nem tartották fontosnak, eme apró részlet propagálását.

A látványterveken egyedül egy alig észrevehető zsákutca jelzés mutatta eddig mi várható. Egy szem betűt sem pazaroltak a debreceni városházán eme igen kellemetlen és teljesen értelmetlen változtatás közlésére - a Kassairól továbbra is csak egy sáv marad a jobbra kanyarodóknak!

1. Árpád tér

A Nyíl utca felől egy önálló balra kanyarodó sáv, valamint mellette egy egyenesen balra (így két sávból lehet balra kanyarodni), valamint a Kassai út felől az önálló jobbra sávhoz hosszított gyorsító sáv kerül.

Csupán ennyi áll szövegként a fenti kép alatt. Köszönjük!?

 

Gyorsan szeretnél értesülni a vagy.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 
  • 1nyilutca2017június09.13:53ÚjVálasz

    Jogerős építési engedélye van az Árpád téri nagy sugarú körgeometriájú csomópontnak másfél éve (még másfél évig!). Állami pénzből (kiemelt állami beruházás!) azt kellett volna előbb megcsinálni, nem barkácsolni! Egyébként hiába tolják a 2 x1 sávos Nyíl utcába a két végén 2 sávon a forgalmat, az áteresztő képessége változatlan marad! A Nyíl utca szélesítésre pedig Kósa képviselő, frakcióvezető már a tavalyi költségvetéskor (2015-ben) kért 3 milliárdot, amit visszavont mondván bírja a kormány ígéretét, hogy más forrásból finanszírozzák. Olyan gazdag a város, hogy nem hajol le "koszos" 3 milliárd forint állami fejlesztési pénzért? Ez több, mint a címbeli ostobaság, ez bűn!

     

Hozzászólás

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.