Az ars poetica nem impresszum!

Akiknek ez eddig nem lett volna egyértelmű...
 
 

Az ars poetica nem impresszum!

Akiknek ez eddig nem lett volna egyértelmű...
 
 
 
 
 

Az ars poetica nem impresszum!

Akiknek ez eddig nem lett volna egyértelmű...

Lezajlott Kósa Lajos és a vagy.hu kiadója közötti per nyolcadik tárgyalása. Sokat most sem haladt előre az ügy. A bíróság meghallgatta tanúként korábbi munkatársunkat, aki elmondta nem ő írta a per tárgyát képező cikket, és nem tudja ki a szerzője. Ezt követően Kósa jogi képviselőjének, Mancsiczky László érvelésének fő vonala az volt, miszerint Porcsin Zsolt korábbi főszerkesztő, mind a mai napig szerkesztőként van feltüntetve a vagy.hu impresszumában.

Ez viszont hatalmas tévedés!

Először is, íme a vagy.hu impresszuma. Itt található egy link mely az egyik első bejegyzésre nyit. Ebben Porcsin Zsolt fogalmazta meg az oldal ars poeticáját, és köszöntötte az olvasókat. Az adott írás a vagy.hu blog rovatában, a szerk. alrovatban jelent meg. (Hozzátennénk még e cikk szerzője sem tudná megmondani, hogy az alrovat nevének kitalálója, pontosan mit is akart kifejezni a fenti rövidítéssel. Lehet szerkesztő, de lehet szerkezet. Nem mindegy!)

Ez adhatott okot félreértésre Mancsiczky úr részéről. Azonban ezt a meglátását az ügyvéd úr többször is hangoztatta a korábbi tárgyalások alkalmával, amikor minden esetben az alperes jogi képviselője, Czeglédy Csaba felhívta a figyelmét az általunk fent leírt tényekre.

Hogy Mancsiczky László ezt a tényt egyszerűen csak nem tudja/akarja megérteni/elfogadni, vagy csak jó lehetőséget látott az alperes jogi képviselőjének (és így a várható helyreigazítás) távolmaradásában arra, hogy ezt a képtelenséget újra jegyzőkönyvbe vésethesse - sajnos nem tudhatjuk.

Tekintsék meg a tárgyalásról készült videónkat!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a vagy.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.