Épp Las Vegasban főkonzulkodik Széles Tamás

A DTV egykori igazgatójának bejött az élet - csak nehogy megártson a sivatagi por.
 
 

Épp Las Vegasban főkonzulkodik Széles Tamás

A DTV egykori igazgatójának bejött az élet - csak nehogy megártson a sivatagi por.
 
 
 
 
 

Épp Las Vegasban főkonzulkodik Széles Tamás

A DTV egykori igazgatójának bejött az élet - csak nehogy megártson a sivatagi por.

Épp csak bemutatkozott a minap Széles Tamás - városunk szülötte, a DTV egykori igazgatója/műsorvezetője - amerikai magyar főkonzulként. Bár kissé esetlen angolsággal sikerült köszöntenie a los angelesieket - már csak a (vélhetően kötelező jelleggel odavezényelt) közönség érdeklődő arckifejezése miatt érdemes megnézni a felvételt.

A kettest tegye meg Széles úr, vagy Halász úr!

Rápillantottunk hát Magyarország Főkonzulátusának los angelesi oldalára, milyen programokra készül diplomata pályája kezdetén cívishon messzire jutott fia. Nos, örömmel számolhatunk be arról, hogy Széles Tamás nem pazarolja az idejét, rögtön a legkeményebb dióra készül ráharapni, és a nevadai sivatag ékszeresdobozát fogja bevenni. „A világ szórakoztató központja”-ként is meghatározott Las Vegas kemény terep az európai embernek, rekkenő hőség, irritáló homok. De Széles Tamást ez sem veti vissza céljától, hogy február 16. és 17-én kihelyezett konzuli napokat tartson a bűn városában.

Azt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy tökéletesen sikerült importálni a magyar virtust a dekadens Amerikába, az eseményről szóló posztban, még a kezdés napján is csupán az alábbi információ várja az érdeklődőket:

A konzuli napok helyszíne: még szervezés alatt

Persze a hazai bürokrácia tempóját sem felejtették otthon:

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az ügyintézéshez előzetes regisztráció szükséges, amelynek érdekében közvetlenül Magyarország Los Angeles-i Főkonzulátusához kell telefonon fordulni hétfőtől csütörtökig (8-12, illetve 13-16 óra között) vagy pénteken (8-12, illetve 13-14 óra között) a (310) 473-9344-es telefonszámon.

„A főkonzulátus ügyfélszolgálata ügyfél-barát módon kiemelt figyelmet fordít a konzuli ügyek intézésére.” - Írja az új főkonzul köszöntőjében. Alább pedig látható az a patent kis irodaház, ahol hűsölhet majd Széles úr a los angelesi forróság közepette, várva az ügyfeleket kizárólag kedden és csütörtökön: 9.00-12.00 és 13.00-16.00 óráig! Csak előzetes időpont egyeztetés alapján!

Az időpontfoglalás nélkül érkező ügyfeleket nem áll módjukban fogadni! Időpontfoglalásért, folyamatban lévő konkrét ügyben történő felvilágosításért, pedig kizárólag ügyfélfogadási időn kívül (azaz hétfőn, szerdán vagy pénteken) telefonáljanak, mert az ügyfélfogadás ideje alatt a Főkonzulátus munkatársai telefonon csak nagyon nehezen érhetőek el! - Írják az oldalon.

Ezúton is szeretnénk sikerekben gazdag eredményes munkát kívánni a főkonzul úrnak - mert minél tovább van távol Debrecentől, annál jobb nekünk! (Persze csak az irigység beszél belőlünk!)

Végezetül tekintsék meg Széles Tamás műsorvezetői munkásságának egyik legszebb gyöngyszemét.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a vagy.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 
 • 1meheszborz2017február16.13:54ÚjVálasz

  Ez a videó is bizonyítja hogy mennyire alkalmas.Már csak az a kérdés marad, hogy mire?

   
 • 2augustus2017február18.00:03ÚjVálasz

  Újabb "nagyembert", megbízható elvtársat adott a cívis város a hazának.Egyébként nem a Széles Tamás vezette lakájtelevízió küldte Kósa Lajost, szórványmagyarságot keresni Új-Zélandra? Rosszul emlékszem? Úgy tűnik, megszolgálta az "alibit", elküldték melegebb éghajlatra. Ártani nem nem tud, mert csak vannak körülötte, olyanok, akik nem Kósa kegyéből képviselik hazánkat. Angolt pedig lesz ideje, a semmittevés közben megtanulni. Futja a közpénzéből erre is.

   
 • 3daruerno2017február19.06:18ÚjVálasz

  Szerintem elég szomorú, hogy a szánalmas életével annyira nem tud a kedves szerző mihez kezdeni, hogy beleköt másokba. Én tisztelt bizonyos Laczkó Kornél helyében elég mélyen meghúznám magam, mert azért mindennek van határa! Gondolom Széles Tamás is megdolgozott azért, amit elért. Ezért a cikkért akár bíróságra is fordulhatna a főkonzul úr. Nem beszélve Halász Jánosról vagy Kósa Lajosról.

   
 • 4meheszborz2017február19.08:36ÚjVálasz
  Idézet: daruerno
  Szerintem elég szomorú, hogy a szánalmas életével annyira nem tud a kedves szerző mihez kezdeni, hogy beleköt másokba.
  ...

  Szerintem a kommented szánalmas.

   
 • 5okosvagyok2017február21.18:16ÚjVálasz

  Atya világ!!! Van ettől még lejjebb fityiszkém????

   
 • 6okosvagyok2017február27.18:37ÚjVálasz
  Idézet: meheszborz
  Szerintem a kommented szánalmas.
  ...

  Egyetértek!!!

   

Hozzászólás

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.