A MODEM-nek minek van honlapja?

És minek van angol nyelvű oldala?
 
 

A MODEM-nek minek van honlapja?

És minek van angol nyelvű oldala?
 
 
 
 
 

A MODEM-nek minek van honlapja?

És minek van angol nyelvű oldala?

A minap a MODEM weboldalára tévedtünk, hogy az épp futó kiállításokról tájékozódjunk, de legnagyobb meglepetésünkre, az alábbi kép fogadott minket.

Aztán megnéztük az angol nyelvű verziót is, hátha csak valami hibáról van szó, és majd ott. De újfent csalódnunk kellett, ott ugyanis csak egy rég lejárt tavaly júniusi programot tolt elénk a rendszer. (Magyar nyelvű kezdőképpel...) Ezen kívül eléggé meghökkentünk az angol szekció puritánságán, mivel a látogatói információk, a múzeumpedagógia, a képgaléria, a kisfilmek, a programok és a kapcsolat menüpont is hiányzik az oldalról. Talán nem beszéli senki ezt a világnyelvet Debrecen kortárs múzeumában?

Továbbá hiányoltuk az Európai Unió 223 milliós fejlesztéséről beszámoló információt is, persze bizonyára a törvény nem követeli meg csak a magyar nyelvű közlést, de azért illene tájékoztatni a véletlenül ide vetődő magyarul nem beszélő uniós polgártársainkat is, mire költöttük a pénzüket.

Végül persze megtaláltuk a keresett információkat a MODEM Facebook oldalán. Mit gondolnak a modemart.hu című webhonlapon van akár egy kósza direkt link, esetleg szóbeli tájékoztatás ennek a felületlenek az eléréséhez?

(Nincs.)

 

Gyorsan szeretnél értesülni a vagy.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 
 • 1augustus2017február16.09:51ÚjVálasz

  A MODEM így várja az odatévedő turistákat. Vajon ha nem lennének A.P. képei letétbe adva, akkor vajon üres lenne teljesen az épület? Egyébként lett már felelőse a két kép "eltűnésének"? Fizetett a város -a mi pénzünkből--mint a katonatiszt. Nem a sajátjukból kellett leperkálni a több mint 100 milliót.

   
 • 2Eszter2017március03.22:50ÚjVálasz

  Minek van honlapja a MODEMNEK? Várják az ellopott képek visszaszolgáltatását.
  Mit loptak még el onnan? Szerintem mást is. Az emberek hitét a kultúrától (valószínűleg ezért van az angol nyelvű oldal), a becsületet az őrző-védő Kft-ken keresztül végkép.
  Lehetne még itt moralizálni, de minek?

   

Hozzászólás

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.