Az ötödik !gen

„Kezdd el, csináld, majd alakul...” - Turi Attila István, szervező.
 
 

Az ötödik !gen

„Kezdd el, csináld, majd alakul...” - Turi Attila István, szervező.
 
 
 
 
 

Az ötödik !gen

„Kezdd el, csináld, majd alakul...” - Turi Attila István, szervező.

Februárban ötödik alkalommal indul újra az a gyakorlatorientált innovátor és startupper képzés, ahol 3 hónap alatt megtapasztalhatod, hogyan lehet eljutni ötlettől a megvalósításig.

Az !gen Debrecen csapata már négy alkalommal bizonyította sikerességét. A lentiekben olvasható, számos pozitív visszajelzés és eredményes munka után úgy döntöttek, jön az ötödik igen. Az innovátor, startupper és vállalkozó képzés, mely 3 hónapos gyakorlatorientált programjában azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a résztvevők csapatban dolgozzanak ki egy projektet, vagy akár indítsanak el egy vállalkozást.

A program végén a résztvevők egy versenyen prezentálják projektjeiket, mik közül a sorozatvállalkozókból és befektetőkből álló zsűri választja ki a legjobbat. A nyertes csapat fődíja kétszázezer forint. A képzés részleteiről február 14-én az általuk szervezett nyílt napon adnak teljes körű tájékoztatást. Minden érdeklődőnek lehetősége lesz feltenni kérdéseit, megismerni a szervezőket és a többi leendő résztvevőt, valamint bepillantást nyerni a program részleteibe.

„Meghallgathatod a végzettek tapasztalatait és sikereit, lehetőséged adódik már most építeni a kapcsolati tőkédet. Ha még nem vagy benne biztos, hogy neked való a program, akkor ennyit megér. Egy délutánt szánj rá, hogy eldöntsd: ez lesz az a képzés, ami kibontakoztatja a benned rejlő vállalkozót? Most jött el az ideje a sikerednek? Szerintünk a válasz: !gen.” -olvasható az !gen Debrecen honlapján.

A képzésre regisztrálni a hello@igendebrecen.hu címre elküldött névvel, valamint annak feltüntetésével lehet, hogy egyéni résztvevőként, ötletgazdaként vagy csapatként kívánunk részt venni.

Néhány vélemény a korábbi képzésről:

Gyuri: „Egy új dimenziót nyitott meg számomra az egyéni fejlődésem terén.” Ákos: „Rácsodálkozhattam, hogy milyen nyitott a debreceni start up közösség.” Margó: „A modern üzleti, vállalkozó szemlélet mellett egy nagyszerű közösséget ismerhettem meg.”
 

Gyorsan szeretnél értesülni a vagy.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.